ByAltınel Plus | Etkinlik Yönetimi & Event & Menajerlik
İstanbul Organizasyon
3 yıl önce

İstanbul Organizasyon

Etkinlik yönetimi son zamanların en kapsamlı proje destek hizmetidir. Eğer kurumsal bir firma olarak tüm tanıtım faaliyetlerinizi de içine alan etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız, By Altınel Organizasyon ile görüşüp, etkinliklerinizin uzman eller vasıtasıyla yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Yalova Organizasyon ise size aşağıda saydığımız maddeleri temel unsur olarak kabul edip, etkinlik yönetiminizin planlanmasını sağlarlar.


Kurumunuzun ciddi anlamda iyi bir imaja sahip olması, firmanızın iç ve dış etkinliklerde faal bir şekilde yer almasıyla sağlanır.


Gerçek ve hedefe ulaşmış faaliyetlerle, kurumsal imaj unutulmadan etkinlik yönetiminin etkili olmasına çaba gösterilir.


Hedef kitlenin sadık müşteri olması için inandırıcı şekilde planlanmış etkinlikler sunulur.


İstanbul Organizasyon firmaları kurumunuzun içinde bulunduğu çevreyi etkileyebilmeniz için müşteri ihtiyaçlarına yönelik yaratıcı çözümler üretir.


Sektör içindeki diğer kuruluşlarla ilişkilerinizi perçinlemek ve sağlıklı bir iletişimin olması için etkinlikler düzenler.


By Altınel Organizasyon bütün bu amaçlar doğrultusunda belirlediği etkinlik planlamasını, firmanızın beklentilerine uygun bir şekilde, sizlerin de görüşü alınarak, özellikle fikir alışverişine dayalı bir sistemle yürütmek zorundadır. Güvenmediğiniz, aklınıza yatmayan ya da tam manasıyla kurumsal kimliğinizi yansıtmadığını düşündüğünüz, ezbere etkinlik organizasyon planlamalarını onaylamak zorunda değilsiniz. Unutmayın siz müşterisiniz ve etkinlik organizasyonunuz size özel ve kurumsal firmanızı üst seviyelere taşıyabilen bir proje olmalıdır. By Altınel Organizasyon profesyonelleri, hazırladığı brieflerle ilk etapta kurumsal müşterisinin ne istediğini, firmanın sektördeki konumunu ve açıklarını anlayarak etkinlik yönetim ve organizasyon planlamasını gerçekleştirir. Bu sebeple İstanbul organizasyon firmaları arasında ezber bozan bir iş geliştirme sistemine sahip olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Bir organizasyonun kalitesini tecrübeli organizatör imzası taşıması belirler


Sene
Sanatçı
Firma
Organizasyon